ŠD Piran pričel z gradnjo odbojkarskih igrišč na mivki

Že nekaj let je tlela želja o izgradnji lastnih odbojkarskih igrišč na mivki. V letošnjem letu je ta želja postala resničnost saj v Športnem parku Rt Seča že aktivno poteka gradnja dveh igrišč za odbojko na mivki v lastni domeni.

bv_seca_3
bv_seca_2
bv_seca_1
bv_seca_4
previous arrow
next arrow

Projektu, ki smo ga pred dvema letoma predstavili županu, občinski upravi, Športnemu in mladinskemu centru Piran in Javnemu podjetju Okolje Piran, je bila dana prioriteta povečanju možnosti umestitve dejavnosti v prostor v skladu s prostorskim aktom za to območje.

Prostorski načrt z umestitvijo odbojkarskih igrišč na rtu Seča

Rt Seča je namreč idealen prostor za rekreacijo in počitek, saj s svojo lego, kjer ni motornih vozil, omogoča popolno zdravo sproščenost. Ob že postavljenih fitnes napravah na prostem smo tako dodali izgradnjo dveh igrišč za odbojko na mivki, svoj prostor so pridobili tudi kajtarji, v bodoče pa se lahko uredi še košarko 3×3, piknik prostore, javne sanitarije itd…  Upamo, da bo ta naša aktivnost spodbudila nadaljnji razvoj tega območja tudi z ureditvijo kolesarske steze in  pomolov na morju. Ker so stroški izgradnje in nadaljnje vzdrževanje v domeni ŠD Piran, bomo veseli vsake pomoči tako v blagu, storitvah ali kakršnikoli finančni pomoči.