Poletna šola odbojke 2018

O KLUBU

Pred šestimi leti smo pričeli s šolo odbojke v osnovnih šolah Lucija, Piran in Sečovlje za deklice  med 10. in 12. letom. V tem obdobju se je odbojkarskih elementov in igre naučilo čez dvesto petdeset otrok. Kvalitetno delo naših trenerjev, dobra organizacija društva, motivirani otroci in pomoč staršev so nam omogočili kvalitetni preskok od najnižjih lig v mladinskih kategorijah do tekmovanja za prvaka Slovenije v posameznih mladinskih kategorijah. Istočasno smo sodelovali v 3. državni ligi in v sezoni 2018/2019 bomo tekmovali z najboljšimi ekipami v 1.b državni odbojkarski ligi Slovenije. Posebej smo ponosni, da so vse tekmovalke članice našega društva od prvih korakov na odbojkarskih igriščih. Poleg uspehov na igrišču, pa so tudi zelo uspešne dijakinje in študentke.

ŠD Piran vpisuje nove članice v šolo odbojke na mivki ter dvoransko odbojko

Z novim šolskim letom začenjamo nov izobraževalni in tekmovalni ciklus z večjim vpisom v odbojkarsko šolo deklic od 1. do 9. razreda osnovne šole. Kot pogoj za celoletno delo smo v telovadnici zagotovili zadostno število terminov za treninge, uspešno pa zaključujemo tudi z gradnjo naših zunanjih igrišč za odbojko na mivki.

Šolo odbojke bo vodil Goran Jovičić, trener mednarodnega razreda. Trener, ki je v svoji dolgoletni karieri vodil vrsto klubov v Sloveniji in tujini. Kot trener mladinskih odbojkarskih reprezentanc Slovenije je tekmoval na Evropskih prvenstvih. Z žensko člansko reprezentanco Slovenije je osvojil četrto mesto na Sredozemskih igrah 2013 v Turčiji.
Zastavili smo si cilje, ki na prvo mesto postavlja zdravo, športno življenje naših otrok. Družabnost in spoznavanje novih prijateljev skozi tekmovanja na različnih nivojih. Podpiramo veselje do dela, treninga in vzgojo veselih, zdravih, uspešnih mladih ljudi.

KDO?

Vabljene k VPISU:

  • DEKLICE OD 01.-03. RAZREDA
  • DEKLICE OD 03.-06. RAZREDA
  • DEKLETA OD 07.-09. RAZREDA

KJE?

Treningi bodo v poletnem času potekali v Luciji:

  • na rtu Seča na novozgrajenih igriščih na mivki

Konec poletja se bomo preselili v dvorano, kjer bomo nadaljevali s treningi do naslednjega poletja. Treningi bodo čez leto za najmlajše potekali v telovadnicah:

  • OŠ Lucija
  • OŠ Cirila Kosmača Piran
  • OŠ Sečovlje

PRIJAVE SPREJEMAJO: